Програма

Проявите от програмата за годишнината започват в понеделник, 20 март. От 13.15 часа в зала № 324 на Съдебната палата е насрочен симулативен съдебен процес. Ролите на участниците в съдебното заседание са поверени на седмокласници от гимназията. Във вторник, 21 март, от 13.30 часа мултимедийната зала на училището ще се превърне в радио студио. Младите журналисти от клуб „ Радио и телевизионна журналистика“ са поканили гости от общинската администрация и от други ведомства, които ще интервюират и ще им представят анкети по различни теми, проведени сред гражданите на Сливен.
Акцент в програмата за годишнината е кръгла маса на тема „Хуманитаристиката днес“. Мястото на провеждане е зала „Божур“ на Природозащитния туристически център на ДПП „Сините камъни“, а датата – 24 март, от 10 часа.

На 25 и 26 март носителката на наградата „Добри Чинтулов“ за 2014 година, поетесата Валентина Радинска, ще проведе в гимназията поредното занятие от курса по творческо писане.

Програмата включва още спортен турнир и младежко празненство с песни по текстове на Дамян Дамянов и Надежда Захариева.

Тържественият концерт, посветен на 20-та годишнина от създаването на Профилираната хуманитарна гимназия „Дамян Дамянов“ ще бъде на 23 март, от 17.30 часа в зала „Сливен“.

Програмата по дни и часове е в прикачения файл

Програма

Реклами

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s